Finaalimatkan kohteena upea Peralada Golf – ilmoittaudu nyt ensimmäiseen osakilpailuun!

Suosittu Ford Vignale Golf Tour käynnistyy kauniista Viipurin Golfista 25. toukokuuta. Ilmoittautuminen on parhaillaan käynnissä, joten varmista paikkasi parisi kanssa heti!

Ilmoittaudu mukaan täältä!

Kaikkien osakilpailujen voittajaparit kutsutaan finaalimatkalle, joka pelataan upeassa Peralada Wine Spa & Golfissa, Espanjassa syksyllä 2019. Pohjois-Kataloniassa, Costa Bravassa sijaitseva resort on rakentunut keskiaikaisen linnan ympärille ja tarjoaa golfin lisäksi myös kulinaristia elämyksiä vaativaankin makuun. Pelien jälkeen voi rentoutua hotellin ylellisessä wine-spassa. Lue lisää: https://www.golfperalada.com/

Peralada Golf tarjoaa loistavat puitteet finaalimatkalle

Ford Vignale Golf Tour järjestetään tulevana kesänä viidellä kotimaisella huippukentällä. Katso kaikki osakilpailut  TÄÄLTÄ! Pelimuotona on parikilpailuna pelattava best ball -pistebogey ¾-tasoituksin. Jokaisessa osakilpailussa on lisäksi tarjolla mielenkiintoisia erikoiskilpailuja sekä laadukkaita tuotepalkintoja parhaiten menestyneille. Ford Vignale -kilpailut ovat kaikille avoimia. Ford ja Ford Vignale -kuskit saavat alennusta kilpailumaksusta.

Muutos kiertuesääntöihin kaudella 2019:

Vuonna 2018 osakilpailun voittaneet henkilöt ovat vuonna 2019 karenssin alaisia, eli he tai heidän edustama joukkue ei voi voittaa finaalimatkaa vuoden 2019 osakilpailuista. Mikäli karenssissa oleva pelaaja tai hänen edustama joukkue voittaa osakilpailun, luovutetaan finaalimatka tuloslistalla seuraavana olevalle pelaajalle tai joukkueelle.

Tervetuloa mukaan!

Kategoriassa Tiedotteet