Ford Hybrid Golf Tour 2020 viimein pakettiin!

Nyt voidaan loppujen lopuksi todeta, että Ford Hybrid Golf Tour 2020 on saatu pakettiin. Kyllä, 2020. Vaikkakin kiertue saatiin järjestettyä vuonna 2020, Covid-19 pandemia riesasi finalisteja ja kiertuefinaalin järjestämistä jouduttiin lukuisten yritysten jälkeen lykkäämään syyskuulle 2021. Kohteena finaalimatkalla toimi Sand Valley Golf Resort, joka on ansainnut lukuisia kunnianosoituksia. Kenttä ja fasiliteetit eivät pettäneet vaan tarjosivat finaalimatkan arvoisen näyttämön.

Finaalimatka järjestettiin 11. – 16.9.2021 ja sisälsi yhteensä 4 pelipäivää. Ensimmäiset kaksi päivää pelattiin erinäisiä ryhmäpelimuotoja ja tutustuttiin upean kentän antimiin. Kenttä vastasi kaikkia odotuksia tarjoten toinen toistaan mielenkiintoisempia lyöntejä. Finaalimatka huipentui kahden päivän mittaiseen henkilökohtaiseen pistebogey -kilpailuun. Ensimmäisellä kierroksella Tanja Scherf sai kurottua itselleen 3 pisteen eron seuraavana tulevaan, 39 pisteellä. Finaalikilpailun finaalipäivänä Tanja Scherf sai kun saikin pidettyä eronsa loppuun asti ja vei voiton nimiinsä. Toiseksi kilpailussa sijoittui Hannes Savolainen. Vähintään yhtä totinen kisa todistettiin myös finaalikilpailun jälkeen, kun koko porukan voimin pelattiin kahden hengen scramble, sekä lähimmäs lippua -kilpailu kentän secret holella.

Finaalimatka ei ollut vain golfia, vaan yhteiseloa ja finalistien sanoin BB-talossa asumista. Sand Valleyn hulppeat villat ja fasiliteetit pitivät huolen siitä, että finalistit viihtyivät saunoen ja loikoillen porealtaassa kierrosten jälkeen. Kiertuefinaali huipentui viimeisen illan illalliseen resortin ravintolassa sekä palkintojenjakoon.

Katso ekslusiivinen tarjous Sand Valley Golf Resorttiin uutiskirjeen lopussa!

Suomalaisten Sand Valley Golf Resort on lähellä Gdanskia ja täten oiva paikka ottaa varaslähtö golfkauteen 2022. Mikäli varaat Stay&Play 4 -paketin tämän vuoden puolella, saat lounaat ja illalliset kaupan päälle! (Etusi yli 100€!)

Pakettiin kuuluu lisäksi kaikki mitä sivuilla on kerrottu, katso TÄÄLTÄ!

Varaukset suoraan paul.oconnor@sandvalley.pl koodilla Golf Piste Full Board.

Suorat lennot helposti Gdanskiin Turusta (Wizzair) ja Helsingistä (Finnair).

Golfpiste ja kiertueen yhteistyökumppanit kiittävät kaikkia osallistuneita kaudesta 2020!

Kategoriassa Tiedotteet