Ford Hybrid Golf Tour, Kytäjä Golf – Lähtöajat julkaistu!

Osakilpailun voittajat tienaavat itselleen kutsun kiertueen upealle Race to Åland-finaalimatkalle

Ford Hybrid Golf Tour -kiertueen toinen osakilpailu pelataan lauantaina 12.6. Kytäjä Golfin South East -kentällä. Kilpailu pelataan peräkkäislähdöin 1.tiiltä, ja voitte nyt katsoa lähtöaikanne ja -ryhmänne TÄÄLTÄ. Kilpailun isäntänä toimii FordStore Laakkonen.

Kilpailun aikataulu:

  • Peräkkäislähdöt 1. tiiltä klo 08:00 alkaen.
  • Kisamaksu sisältää:
    • give away -tuotepaketti
    • aamukahvi + pikkusuolainen
    • range
    • lounas kierroksen jälkeen

Palkintojenjako

Kilpailussa ei vallitsevan koronatilanteen vuoksi järjestetä yhteistä palkintojenjakoa, vaan päivän aikana menestyneisiin ollaan yhteydessä kisan jälkeen.

Tulostensyöttö

Kilpailun tulostensyöttö tapahtuu GolfBoxin sähköisellä tulospalvelulla. Tulostensyöttö on selainpohjainen, eli se ei tarvitse erillistä ladattavaa applikaatiota. Palvelun käyttö ei myöskään vaadi kirjautumista, vaan pelaajille lähetetään suorat linkit tulostensyöttöön sähköpostitse ennen kilpailun alkua. Sähköisen tulospalvelun osoite on: s.golfbox.dk

Golfpisteen ja kilpailun isännän edustajat ovat ottamassa kilpailijat vastaan ykköstiin läheisyydessä. Käykää tarkistuttamassa tasoituksenne ja maksamassa kisamaksunne kentän caddiemasterille ennen kierroksen alkua, ja saapukaa ykköstiille viimeistään 10min ennen tiiaikaanne, jolloin saatte matkaan give away -tuotepaketin, sekä ohjeet sekä pelaamiseen että sähköisen tulospalvelun käyttöön.

Tervetuloa mukaan!

Kategoriassa Tiedotteet