Ford Hybrid Golf Tour, Vierumäki – Lähtöajat julkaistu!

Matka kohti Ahvenanmaata alkaa sunnuntaina Vierumäeltä!

Ford Hybrid Golf Tour -kiertueen ensimmäinen osakilpailu pelataan sunnuntaina 30.5. Vierumäki Golfin Cooke-kentällä. Kilpailu pelataan peräkkäislähdöin 1.tiiltä, ja voitte nyt katsoa lähtöaikanne ja -ryhmänne TÄÄLTÄ. Kilpailun isäntänä toimii FordStore Nelipyörä Lahti.

Kilpailun aikataulu:

  • Peräkkäislähdöt 1. tiiltä klo 08:30 alkaen.
  • Kisamaksu sisältää:
    • give away -tuotepaketti
    • aamukahvi + pikkusuolainen (Golf Paviljonki)
    • range
    • lounas, HUOM. tarjolla klo 10:45 – 16:30 Golf Paviljongilla (mikäli lähtöaikasi on klo 11:30 jälkeen, niin syö se ennen kierrosta)

Palkintojenjako

Kilpailussa ei vallitsevan koronatilanteen vuoksi järjestetä yhteistä palkintojenjakoa, vaan päivän aikana menestyneisiin ollaan yhteydessä kisan jälkeen.

Tulostensyöttö

Kilpailun tulostensyöttö tapahtuu GolfBoxin sähköisellä tulospalvelulla. Tulostensyöttö on selainpohjainen, eli se ei tarvitse erillistä ladattavaa applikaatiota. Palvelun käyttö ei myöskään vaadi kirjautumista, vaan pelaajille lähetetään suorat linkit tulostensyöttöön sähköpostitse ennen kilpailun alkua. Sähköisen tulospalvelun osoite on: s.golfbox.dk

Golfpisteen ja kilpailun isännän edustajat ovat ottamassa kilpailijat vastaan ykköstiin läheisyydessä. Käykää tarkistuttamassa tasoituksenne ja maksamassa kisamaksunne kentän caddiemasterille ennen kierroksen alkua, ja saapukaa ykköstiille viimeistään 10min ennen tiiaikaanne, jolloin saatte meiltä matkaan give away -tuotepaketin, sekä ohjeet sekä pelaamiseen että sähköisen tulospalvelun käyttöön.

Tervetuloa mukaan!

Kategoriassa Tiedotteet