Ford Vignale Golf Tour polkaistiin käyntiin Peuramaalla

Ford Vignale Golf Tourin kausi käynnistyi tuloksellisesti isolla ryminällä Peuramaan Vanha Peura kentällä. Olarin Vehon isännöimässä kilpailussa kuusi parasta joukkuetta olivat kaikki yhden pisteen sisällä toisistaan.

Lari Aavaharju ja Mikko Marjosalmi varmistivat paikkansa finaalimatkalle. Fordin Hannu Pärssinen (vasemmalla) onnittelemassa.

Kilpailun voittoon tuloksella 46 pistettä pelasi joukkue Lari Aavaharju ja Mikko Marjosalmi. Lari ja Mikko jäivät toisena pelaamallaan kentän 18 reiällä kokonaan ilman tulosta ja tämä romutti heidän tekemänsä pelikirjan. Tyyliksi vaihtui tämän jälkeen ”Tulos tai ulos.” Tällä kertaa tulos ja kutsu kiertueen Finaalipeleihin Espanjaan syksyllä.

Samalla pistemäärällä, mutta hieman suuremmalla yhteistasoituksella toiseksi sijoittuivat Tero Puukko ja Marko Hämäläinen. Kolmatta sijaa jakoi peräti neljä joukkuetta samalla tuloksella 45 pistettä. Heistä pienimmällä yhteistasoituksella pelannut joukkue Jani Suomalainen ja Risto Virtanen palkittiin kolmansina.

Tuloslista kokonaisuudessaan löytyy täältä.

Erikoiskilpailuissa parhaiten menestyivät:
Reikä 2# DEFA lähimmäs lippua, Väinö Leppäniemi 2,13m
Reikä 10# FORD VIGNALE lähimmäs lippua kahdella, Mikko Koivunen 2,29m
Reikä 13# WIGREN lähimmäs lippua, Timo Snellman 0,82m
Reikä 18# CONTINENTAL lähimmäs lippua, Vesa Koskenvirta 0,44m

Aurinkoisen kilpailupäivän tunnelmia voi kerrata kuvagalleriasta.

Ford Vignale Golf Tourin seuraava osakilpailu pelataan 10.6. Kultaranta Golfissa. Kilpailuun mahtuu vielä tällä hetkellä muutama pari mukaan. Tervetuloa mukaan kilpailemaan Kultarantaan!

 

 

VASTAA PALAUTEKYSELYYN JA VOITA SRIXON-PALLOTUSINA!

Mielipiteesi on tärkeä! Auta meitä kehittämään Ford Vignale Golf Tour –kiertuetta paremmaksi vastaamalla lyhyeen palautekyselyyn alla olevasta linkistä. Vastaaminen vie noin 5 minuuttia. Kaikkien kyselyyn vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan kiertueen lopuksi Srixon –pallotusina. Huom. kysely on anonyymi, mutta linkki on henkilökohtainen, joten sitä ei voi jakaa eteenpäin avattuasi linkin. Kiitos jo etukäteen!

Vastaa kyselyyn ja osallistu arvontaan tästä!

Kategoriassa Tiedotteet