Ford Vignale Tourin kausi paketissa – kiitos osallistumisesta kauden 2019 osakilpailuihin!

Peralada Wine Spa & Golf tarjosi voittajille upean finaalikohteen.

Ford Vignale Golf Tour 2019 saatiin päätökseensä, kun Espanjan Peralada Wine Spa & Golfiin suuntautunut finaalimatka käytiin 19.-22.10.2019. Ennen finaalimatkan alkua sen yllä leijui kysymysmerkkejä, kun Barcelonan ja sen lentokentän alueilla oli saman viikon aikana ollut levottomuuksia Katalonian itsenäisyystaisteluun liittyen. Menolentoa edeltäväksi päiväksi suunniteltu suurmielenosoitus ja lakkoilu eivät kuitenkaan näkyneet enää lauantaina, ja finalistit pääsivät perille Peraladaan ilman kommervenkkejä.

Voitto kotiin! Kuvassa joukkuepaitoihin pukeutuneet 2019 FVGT:n voittajat Aake Perälä ja Isto Puttonen. Kuvassa myös Tero Vauramo ja Ville Sillanpää.

Finaalimatka piti sisällään neljä pelipäivää, joista toisena päivänä pelattiin varsinainen finaalikierros. Kiertueen voittajaksi vuonna 2019 itsensä pelasivat Kytäjällä pelatun osakilpailun voittanut pari Isto Puttonen ja Aake Perälä, voitettuaan finaalin suvereenisti 42 pisteen kierroksellaan. Puttonen ja Perälä onnistuivat pelaamaan kierroksella erinomaisesti ”ristiin”, sillä heidän henkilökohtaiset pistebogeytuloksensa olivat ”vain” 28 ja 31 pistettä. Toiseksi finaalikilpailussa sijottuivat Kultarannan osakilpailun voittajat Tero Vauramo ja Ville Sillanpää, pelattuaan yhteistuloksen 34 pistettä. Kolmanneksi sijoittuivat Lahden Golfissa voittaneet Eero Rauhala ja Heikki Jäämaa 33 pisteellä. Sunnuntain finaalikierroksen jälkeen illalla oli vuorossa palkintojenjakoillanen upeassa Michelin tähden ravintolassa Castell Peraladassa, jonka jälkeen matka jatkui Peraladan kasinolle.

KUVAGALLERIA

Finalisteilla ei hymy hyytynyt pienistä vastoinkäymisistä huolimatta.

Finaalin kaksi viimeistä pelikierrosta pelattiin nauttien hyvästä seurasta. Maanantain ja tiistain ennalta hurjalta vaikuttanut sää saavutti Peraladan olettettua lempeämpänä, ja vain tiistain kierroksella sadevarusteet olivat tarpeen. Vaikka sään tarjoamalta eksotiikalta vältyttiinkin suurimmilta osin, oli matka takaisin Suomeen tällä kertaa kaikkea muuta kuin helppo. Barcelonan ylle juuttuneen ukonilman vuoksi iltalentomme peruutettiin ja pääsimme matkaan vasta seuraavana päivänä. Matkalaisten hymy ei kuitenkaan hyytynyt, ja joukkio palasi Suomeen yhteisten koettelemusten ansiosta yhteen hitsaantuneena ja monta muistoa rikkaampana.

 

Ford, Continental, Defa ja muut kiertueen yhteistyökumppanit kiittävät kaikkia kaudesta 2019!

Kategoriassa Tiedotteet