Hieno golfpäivä Kytäjä Golfissa

Ford Vignale Golf Tourin osakilpailu pelattiin erinomaisissa olosuhteissa Kytäjä Golfin South East -kentällä. Tyyni, aurinkoinen ja lämmin pelisää yhdistettynä hyväkuntoiseen kenttään tarjosi pelaajille lähes täydelliset olosuhteet päivän kilpailuun. Ford-kiertue on erittäin suosittu, nytkin ”lähtöviivalle” kerääntyi lähes 100 pelaajaa. Panoksena yleiskilpailussa oli tuttuun tapaan paikka auringossa eli kiertuefinaalissa, joka pelataan lokakuussa Peraladassa, Pohjois-Espanjassa.

Best ballina ¾ tasoituksilla pelattu kilpailu oli tuttuun tapaan tasainen ja hyvätasoinen. Voittajaksi pelasi pari Aake Perälä (Hirvihaara) & Isto Puttonen (Hiekkaharju) tuloksella 46p. Kakkossijan nappasi kotiseuran pari Jari Pussinen ja Ari Mäkinen, tulos oli 44p.. Kytäjä Golfiin meni myös kolmossija samalla 44 pisteellä, jonka pelasi Petteri Kiviaho ja Paavo Grönmark. Onnea vielä Aakelle ja Istolle ja tervetuloa finaalimatkalle!


Päivän voittajapari oransseissa paidoissa; Aake (toinen vas.) ja Isto. Palkinnot jakoi Fordin toimitusjohtaja Hannu Pärssinen (kuvassa oikealla). 

Tulokset kokonaisuudessaan löydät TÄÄLTÄ!

Päivä tarjosi myös mahdollisuuksia henkilökohtaisella tasolla reikäkohtaisissa erikoiskilpailuissa. Parhaat lähimmäs lippua kisoissa olivat:

#3 Defa, lähimmäs lippua – Tapani Lehikoinen 1.12m
#9 Continental, lähimmäs lippua – Sari Toivonen 3.02m
#10 Ford, lähimmäs lippua – Pasi Ritvanen 2.21m
#15 Silja Line Club One, lähimmäs lippua kahdella – Joni Salo 0.96m
#16 Golfpiste, lähimmäs lippua – Raili Nurvala 1.02m


JP Welling otti pelaajat vastaan Fordin erikoiskilpailuväylällä. Kuvassa myös Marita Karhunen Golfpisteen edustajana.

Golfpiste kiertuekumppaneineen kiittää kaikkia päivän osallistujia! Kiertue jatkuu viikon kuluttua Lahdessa.

Golfpiste

Kategoriassa Tiedotteet