Rock ihastutti huippukunnollaan

Ford Vignale Golf Tourin kolmas osakilpailu pelattiin Nokia River Golfin uudella Rock-kentällä. Niin kentän layout kuin kentän kuntokin saivat paljon kiitosta pelaajilta. Kilpailijoiden joukossa oli myös paremmin Florida Pantersin pelipaita päällä tunnettu Ford-kuski Alexander Barkov. Jääkiekon lisäksi kuitenkin myös golf sujuu hienosti sillä tasoitus putosi 38 pistesaaliilla muutaman pykälän alaspäin.

Kilpailun voittivat ja finaalikutsut lunastivat Kankaisten Golfin Petri Ahokas ja Brett Cook 43 pisteellä. Toiseksi pelasivat Peuramaa Golfin Ilkka Ojala ja Matti Manninen samalla pistemäärällä 43, mutta isommalla yhteistasoituksella. Kolmanneksi 42 pisteellä pelasivat Jan Leppiniemi ja Arttu Ohraluoma. Petri kehui voittopuheessaan kenttää. Peli oli kulkenut molemmilla hienosti, sillä he olivat pelanneet bogey vapaan kierroksen.

Voittajien on helppo hymyillä (kuvassa vasemmalta Fordin Hannu Pärssinen, Petri Ahokas, Brett Cook, Florida Pantersin Alexander Barkov sekä Golfpisteen Teemu Tyry)

Tulokset kokonaisuudessaan löytyvät täältä.

Erikoiskilpailut:

#3 Defan lähimmäs lippua: Heikki Halkonen 21 cm

#8 Ford Vignale lähimmäs lippua: Anne Haapaniemi 2,52 m

#11 Wigren lähimmäs lippua: Heikki Virtanen 4,53m

#14 Continental lähimmäs lippua: Ilkka Ojala 2,72 m

Päivän kuvagalleria täällä.

Seuraava Ford Vignale Golf Tourin osakilpailu pelataan jo 2.8. Linna Golfissa. Mukaan mahtuu vielä!

Ilmoittaudu klikkaamalla tästä.

Kategoriassa Tiedotteet