Voita kutsu upealle finaalimatkalle Peraladaan – osallistu Kytäjän avauskisaan 28.5.

Huippusuosittu Fordin golfkiertue uudistui ja kantaa nyt nimeä Ford Electrified Golf Tour.  Kiertue järjestetään kesän aikana neljällä kotimaisella huippukentällä. Pelimuotona on aiempien vuosien tapaan parikilpailuna pelattava best ball -pistebogey ¾-tasoituksin.

Kiertueen ensimmäisen osakilpailu pelataan 28.5. Laakkosen isännöimänä Suomen parhaimpiin kenttiin lukeutuvalla South East-kentällä Kytäjä Golfissa. Ilmoittautuminen kilpailuun on jo avoinna. Ilmoittaudu mukaan täältä!

Kaikki osakilpailut:

28.5. Kytäjä Golf
4.6.2022 Kokkolan Golf
18.6.2022 Espoo Ringside Golf
14.8.2022 Viipurin Golf

Jokaisen osakilpailun voittajat saavat kutsun finaalimatkalle upeaan Peralada Resorttiin, Espanjaan! Peraladan mainio 18 reikäinen puistokenttä tarjoaa mukavan vaihtelevia väyliä, mutta championship-tason kenttänä myös riittävästi haasteita vaativillekin pelaajille. Peraladan alueen rikas historia ja kulttuuri ovat koko ajan läsnä. Viiden tähden hotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä Peraladan vanha kylä ja ainutlaatuisen hieno linna – Castell de Peralada. Linnassa on kansainvälisen Casinon lisäksi myös linnan nimeä kantava Michelin-tähden ravintola. Lue lisää kohteesta: https://www.golfperalada.com/en

Jokaisessa osakilpailussa on lisäksi tarjolla mielenkiintoisia erikoiskilpailuja sekä laadukkaita tuotepalkintoja parhaiten menestyneille. Ford Electrified Golf Tour -kilpailut ovat kaikille avoimia. Ford-kuskit saavat alennusta kilpailumaksusta.

Tervetuloa mukaan!

 

Kategoriassa Tiedotteet